'

Mrt 30
Hoge kortingen op A-klasse bedden

RUINEN - Snoeken Ruinen, woonspecialist en familiebedrijf sinds 1925 gaat de bovenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Dat betekent dat de bestaande A-klasse bedden met hoge kortingen oplopend tot wel 50% korting.


Ine Strijker, woon- en slaapexpert: “In deze onzekere tijden bieden ook wij natuurlijk extra service. Iedereen is van harte welkom in de showroom en we hanteren de maatregelen volgens het RIVM. Daarnaast staan diverse modellen op Facebook en kunnen we ook telefonisch en per mail alle informatie toesturen, zodat klanten niet per se naar de winkel hoeven te komen. We bezorgen natuurlijk gratis en hebben een snelle levertijd.”

De afdeling slapen bestaat uit bedden, boxsprings en matrassen van bekende merken zoals Pullman, Eastborn en Auping. Immers breng je één derde van je leven in bed door. Het juiste slaapcomfort is voor de gezondheid van je lichaam heel belangrijk en ieder lichaam is anders. Ine Strijker, woon- en slaapexpert adviseert u graag over de verschillende keuzes.

Links voor digitale bronnen:
Facebook: https://www.facebook.com/SnoekenRuinen/
Website http://www.snoekenruinen.nl/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA