'

Mrt 30
DE WOLDEN - Glasvezel De Wolden heeft het bereikt einddoel en draagt de B.V. over. Het doel van Glasvezel De Wolden, alle woonadressen in de gemeente te voorzien een toekomstbestendige internetvoorziening is gelukt. De vrijwilligers van Glasvezel De Wolden kunnen tevreden terugkijken.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
De beoogde overdracht is inmiddels geslaagd. Het glasvezelbedrijf van aandeelhouder Rendo, Rendo Fiber BV, heeft het netwerk van Glasvezel De Wolden in haar organisatie geïntegreerd.

Voor de bewoners brengt deze transitie goed nieuws met zich mee: er komen binnenkort nog meer providers op het netwerk waaronder aanbieders die ook combinaties met mobiele telefonie leveren, iets waar bewoners ons al vaak om hebben gevraagd. Verder verandert er voor u als bewoners hoegenaamd niets. Onze vertrouwde helpdesk blijft gewoon voor u bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 13:00 (0522 - 70 10 70) en u kunt ons nog steeds mailen op info@glasvezeldewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA