'

Mrt 31
RUINERWOLD - WMD Drinkwater vernieuwt ruim een halve kilometer waterleiding in Ruinerwold. Het vervangen van de hoofdleiding aan de burgemeester Bosmaweg is noodzakelijk om het netwerk betrouwbaar en veilig te houden. Aannemer Bam start deze week met de werkzaamheden. Het werk duurt ongeveer twee maanden. De WMD neemt uiteraard alle voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Belangrijk
„We besteden veel zorg aan ons leidingnet. Juist in deze bijzondere tijd is voldoende drinkwater enorm belangrijk. Sommige werkzaamheden zijn noodzakelijk om betrouwbaar drinkwater te kunnen blijven garanderen. Daarom blijven we doorwerken aan het leidingnet. Om een nieuwe leiding aan te sluiten heeft een woning maximaal 2 uur geen water. Wij sturen 3 dagen voor de onderbreking een kaart met de datum, het tijdstip en onze tips. En we bezorgen 2 vijfliterflessen drinkwater bij de voordeur. Wij begrijpen dat, juist nu veel mensen thuiswerken, de werkzaamheden kunnen leiden tot overlast. We doen ons best om de hinder zo beperkt mogelijk te houden”, laat WMD weten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA