'

Mrt 31
DE WOLDEN - De Nieuwjaars bijeenkomst van de 'Seniorenvereniging De Wolden' had in januari een mooie start in de Havezate te De Wijk.

De middag werd verzorgd door het Voetbalkoor De Meulenwiekers. In maart waar onze algemene ledenvergadering zou plaats vinden heeft het bestuur doen besluiten om deze geen doorgang te laten vinden gezien de situatie op dat moment. Een week later gooide het coronavirus roet in het eten wat inhield dat er tot eind mei geen activiteiten meer plaats konden vinden. Vriendinnen en vrienden houd u aan de regels van de overheid zodat wij u na deze periode allen weer op een volgende bijeenkomst kunnen verwelkomen.

Blijf gezond en zorg goed voor je zelf. Het bestuur heeft besloten dat eind mei begin juni weer een nieuwsbrief bij jullie op de mat valt met daarin vermeld of de bijeenkomst van 12 juni naar Vledder doorgang kan vinden of dat de leden die zich hebben opgegeven daar persoonlijk bericht over krijgen. Ook zullen wij het programma van september t e. m. december hier in op nemen. Verder willen wij jullie er op wijzen dat de regels voor de huurtoeslag per 2020 zijn veranderd zodat meer ouderen recht kunnen hebben op huurtoeslag.
Het bestuur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA