'

Mrt 31
DRENTHE - Zorgbelang Drenthe heeft sinds vorige week woensdag 25 maart een meldpunt, waar inwoners hun zorgen kunnen uiten over ervaren knelpunten in de zorg. Ook kunnen inwoners het meldpunt gebruiken om mooie initiatieven in de zorg die zijn voortgekomen uit de coronacrisis te melden.
Daarnaast wil Zorgbelang Drenthe met een enquête informatie verzamelen over de gevolgen van de coronacrisis op het leven van de inwoners in Drenthe.

Het doel van het meldpunt is om te onderzoeken welke behoefte, zorgen en/of vragen er leven onder de inwoners, die gebruik maken van zorg. Voorbeelden van meldingen kunnen zijn dat behandelingen zijn uitgesteld, een afspraak in het ziekenhuis niet door gaat, de wachttijden toenemen of dat er onvoldoende zorg kan worden geleverd door uw zorgverlener.

Signalen
U kunt bij ons een melding maken als u vragen of signalen heeft over de beschikbare zorg. Welke onrust ervaart u? Welke mooie initiatieven heeft u ervaren? Is zorg op dit moment voor u uitgesteld of onvoldoende beschikbaar? Of heeft u geen of beperkte toegang tot zorg? Wij bundelen alle meldingen en signalen en geven die via de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd door aan het landelijk crisisteam van het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. Uw meldingen zijn ook voor zorgaanbieders, provincie, gemeenten en zorgverzekeraar van groot belang.

Melding maken
U kunt een melding maken door te mailen naar: meldpunt@zorgbelang-drenthe.nl of via de website van Zorgbelang Drenthe, zorgbelang-drenthe.nl/meldpunt-zorg Een melding kan ook telefonisch via 050-7271505 (tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur).

Enquête
Zorgbelang Drenthe wil graag weten hoe inwoners van de provincie Drenthe deze tijd ervaren. Wat vindt u van de maatregelen? Welke gevolgen heeft de uitbraak van het coronavirus voor u? En welke positieve of negatieve effecten van de uitbraak ziet u in uw omgeving? Daarom hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Alle inwoners van Drenthe kunnen hieraan deelnemen. De vragenlijst is in te vullen op nl.surveymonkey.com/r/Corona-uitbraak.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA