'

Mei 20
DE WOLDEN - Vrijdagavond 29 mei organiseert uitgaanscentrum De Klok in samenwerking met Young de Wolden dé Mega Teenage Party Pubquiz voor jongeren vanaf 12 jaar. Daar waar De Klok voor corona-tijd 1 keer per maand het toneel was voor de Mega Teenage Party is dit momenteel helaas niet mogelijk. Om deze doelgroep toch een leuke avond te bezorgen wordt er nu een pubquiz georganiseerd. Niet zomaar een pubquiz, maar één speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar:)

Hoe werkt het?
Vrijdagavond 29 mei wordt de quiz live gestreamd via de Instagramaccounts van De Klok en Young de Wolden. De quiz wordt georganiseerd vanuit Kahoot. Voor de meeste jongeren een bekende tool om quizjes mee te spelen. Tijdens deze livestream ontvang je een zogenaamde pin waarmee je kan inloggen op de site www.kahoot.it en daarmee neem je automatisch deel aan de quiz. Let op. Je hebt dus een telefoon/tablet nodig om de livestream te kunnen volgen en dan nog 1 om de antwoorden op in te vullen. Deelnemen kan alleen of per team. Als je als team deelneemt hoef je maar een keer aan te melden bij Kahoot met je teamnaam. Opgeven hoeft niet. Naast eeuwige roem kun je een mooie beker winnen plus een leuk verrassingspakket samengesteld vanuit een aantal lokale winkels.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA