'

Mei 20
DRENTHE - Ook in april is het aantal Drenten met een WW-uitkering fors toegenomen. Het gaat om een stijging van 11,6 procent ten opzichte van maart. Door de effecten van de coronacrisis zijn er meer mensen zonder werk komen te zitten, meldt het UWV.
In Drenthe steeg in de gemeente Meppel het aantal uitkeringen het hardst. In april ontving daar, ten opzichte van de maand ervoor, 15,4 procent meer mensen een uitkering. In de gemeente Borger-Odoorn waren er juist veel minder ontslagen. Daar was de toename van het aantal mensen met een WW-uitkering 'maar' 3,4 procent.

De horecasector werd in onze provincie het zwaarst getroffen. Het aantal uitkeringen in de cultuur, schoonmaak en uitzendsector steeg ook met meer dan 20 procent.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA