'

Mei 21
DE WIJK - Vrijdag 15 mei berichtte de aannemer dat het nieuwe kunstgrasveld bij Wacker op een spriet na gereed is, en vanaf deze week ingezet kan worden voor (jeugd)trainingen. Het bestuur heeft direct een eerste inspectie uitgevoerd (zie foto) en geconstateerd dat het veld er picobello bij ligt.

De aannemer gebruikt deze week en volgende week om de laatste open eindjes af te hechten, maar dan beschikt de club voor 1 juni over een nieuw en prachtig veld.

Vanzelfsprekend zal Wacker aan het begin van het nieuwe seizoen op een gepaste wijze stilstaan bij deze upgrade van deze accommodatie. Allereerst wil het bestuur in ieder geval zijn dank uitspreken aan de gemeente voor de prima samenwerking en regie, de uitvoerders die dit gerealiseerd hebben en niet in de laatste plaats aan onze terreinbeheerders die gedurende de hele voorbereiding en realisatie toezicht hebben gehouden en hulp hebben geboden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA