'

Mei 23
ZUIDWOLDE - Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde blijft tot 1 september gesloten. Dit heeft het bestuur besloten gezien de voortdurende coronamaatregelen en na informatie te hebben ingewonnen bij de gemeente en de BOKD.

foto: Josette van Heijst
Het ontmoetingscentrum wijkt hiermee af van de overheidsregels waarmee per 1 juni buurt- en dorpshuizen onder een aantal voorwaarden maximaal 30 mensen mogen ontvangen. Het is heel lastig om de diverse gebruikersgroepen verantwoord toe te laten. Daarbij komt dat het centrum in juli en augustus sowieso wegens vakantie gesloten is. Daarom is de keus gevallen op 1 september a.s.

Vaste huurders houden toegang tot hun eigen werkruimten. Voor iedereen die het gebouw betreedt, zijn de geldende RIVM-richtlijnen van toepassing.
Het bestuur hoopt er in het nieuwe seizoen weer voor alle gebruikers te zijn. Voor aanvragen van activiteiten en verhuur van ruimtes na 1 september, kan worden gemaild naar beheer@deboerhoorn.nl. Voor andere vragen kan contact worden opgenomen met bestuursvoorzitter Jan Slagter, tel. 06-22483071.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA