'

Mei 27
DE WOLDEN - Het college van B & W vraagt de gemeenteraad het concept Gemeentelijke Verkeers- en Vervoerplan 2020-2029 (GVVP) vast te stellen. wordt aangeboden.
Het plan met leiden tot een veilig, betrouwbaar en duurzaam verkeers- en vervoerssysteem voor iedereen en voor alle vervoersmiddelen. In het plan staan het beleid op hoofdlijnen voor de komende jaren en een uitvoeringsprogramma.

De uitvoering van het GVVP kost in totaal 650.000 euro. De raad wordt gevraagd het geld beschikbaar te stellen bij de begroting 2021-2024. Daarmee kunnen onder meer het fietsplan worden geactualiseerd, diverse voetpaden worden aangelegd, de kruising Steenbergeresweg worden gereconstrueerd en diverse kruisingen op Veeningen worden aangepast.

Wanneer de raad instemt met het concept GVVP wordt het zes weken ter inzage gelegd. De zienswijzen worden in een reactienota verwerkt, waarna het definitieve plan opnieuw aan de raad

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA