'

Jun 25
MEPPEL - Diverse ondernemers in Meppel organiseren deze zomer Zomerpret op het Zuideinde 18A in Meppel. Tijdens de zomervakantie zullen er 6 weken lang verschillende workshops en activiteiten plaatsvinden op elke maandag en woensdag.

Foto: Melane. Elliptigo rijden: uitdagend, sportief en leuk!
Alle activiteiten staan in het teken van bewust, duurzaam en gezond leven doen.

Nu velen er voor kiezen om niet of maar kort op vakantie te gaan, is er volop tijd voor leuke activiteiten samen met familie en vrienden. Ontdekken en plezier hebben staat voorop. Kom deze zomer een toertocht op de Elliptigo maken door Meppel, maak kennis met mediteren en mindfulness, doe iets creatiefs, leer een lekkere biologische en fairtrade maaltijd maken, ga samen recepten bedenken voor je eigen vega-kookboek, een uurtje bewegen in het park of een faire smoothie drinken.

Het kan allemaal.
In verband met de corona-maatregelen houden we de groepen klein. Van tevoren opgeven is dan ook belangrijk. Dit kan je doen met je familie, met een vriend(in), als groep of alleen. We houden rekening met leeftijden. Het programma groeit per week en kan je vinden op zomerpretmeppel.jouwweb.nl en in de agenda van Bewust Meppel. Wij vragen een eigen bijdrage per activiteit met als maximum 15 euro wanneer je activiteiten combineert tot een hele dag.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA