'

Jun 25
DE WOLDEN - Het bestuur van de Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden heeft woensdag de laatste jaarstukken van de stichting overhandigd aan wethouder Hilda Mulder van De Wolden. Als gevolg van een gewijzigde organisatiestructuur van het bibliotheekwerk in Drenthe is een gemeentelijke bibliotheekorganisatie overbodig geworden.

De werkzaamheden van de stichting zijn met ingang van 1 januari 2019 overgenomen door Biblionet, de overkoepelende provinciale bibliotheekorganisatie. Het bestuur van de stichting bibliotheek De Wolden heeft hierop besloten zichzelf op te heffen.

Omdat nu voor de laatste keer de jaarstukken worden ingediend heeft het bestuur besloten om deze niet per post te versturen maar persoonlijk te overhandigen aan de wethouder. Deze geste werd door de wethouder gewaardeerd. De wethouder bedankte het bestuur voor de inzet voor het bibliotheekwerk in de gemeente De Wolden gedurende ruim 20 jaar. Vervolgens werden aan de bestuursleden bloemen overhandigd.

Op de foto staan: Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden Wilma Visser, Hans Breider, Ria Stummel, wethouder Hilda Mulder, Bertus Gort, beleidsmedewerker gemeente De Wolden

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA