'

Jun 30
REGIO - Zondagmiddag 12 juli komt het duo Two Kings (www.two-kings.eu) met mooie akoestische luisterliedjes vanuit de kop van Noord-Holland naar Balkbrug om een concert te geven waaraan ook Roelof Overweg uit Lutten een muzikale bijdrage zal leveren.
Behalve van een mooi tuinconcert zullen bezoekers ook kunnen genieten van de tuinen van De Kruidenhoeve in volle bloei en van mooie kunstwerken van beeldend kunstenaars Martha Veldthuis uit Ruinerwold en Elisa van den Berg uit Meppel. Beide kunstenaars zullen 12 juli aanwezig zijn en zullen graag in de pauze of na afloop met geïnteresseerde kunstliefhebbers over hun werk praten.

Het concert begint om 15.00 uur, maar vanaf 14.15 uur kan men de tuin en de kunstwerken bekijken.
I.v.m. de maatregel tegen het coronavirus is er plaats voor een beperkt aantal mensen en daarom is reserveren noodzakelijk; info@kruidenhoeve.nl of 0523-656049.
De Kruidenhoeve bevindt zich op Den Oosterhuis 10 in Balkbrug.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA