'

Jul 1
DE WIJK - Horecazaak D'Olde Baank in De Wijk is dinsdagavond feestelijk geopend.'Overdag was iedereen nog druk om de laatste puntjes op de bekende i te zetten. Maar het is gelukt' vertelt eigenaar Popko Schuitema.Tot grote opluchting van zijn partner Hennie Reurink.


Popko en Hennie samen met de kleinzoons Kayden en Milas. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

'Hij was druk met van alles, moest steeds weg. Er kwam steeds wat bij!. Zo bleef er nauwelijks tijd meer over voor andere dingen'. Zoals bijvoorbeeld voor de twaalf kleinkinderen die ze samen hebben. (een dertiende is op komst - red) De altijd enthousiaste Schuitema moest zijn vrouw beloven voorlopig geen 'nieuwe projecten' meer op te starten. 'Het is wel even goed zo'. En dat beloofde de ondernemer plechtig. Door aanwezige vrienden en familieleden, die hem beter kennen werd er even besmuikt gegniffeld toen Schuitema deze belofte uitsprak.

De kleinzoons, Kayden en Milas mochten het beeldmerk onthullen. Waarna de nieuwe zaak voor geopend werd verklaard. D'Olde Baank is bedoeld voor kleine feestjes en partijen tot ongeveer zestig personen. Zoals een verjaardagsfeestje, jubilea of een vergadering. Het zaaltje is zowel met of zonder buffet af te huren. ‘We denken mee en proberen maatwerk te leveren’. Ook de sporters en supporters die in het weekend na de wedstrijd een drankje willen drinken zijn welkom. En de laatste donderdag van de maand wil Schuitema een meeting organiseren voor ondernemers/ zzp’ers. ‘Gewoon, gezellig even paar uurtjes kletsen met een hapje en drankje er bij vanaf een uur of 21.00 uur’. Mirjam en Kirsten die ook bij Mulino werkzaam zijn gaan hier voorlopig de scepter zwaaien.

Verder is het de bedoeling om speciale avonden te houden voor liefhebbers van Formule 1, Champions League en andere topsport evenementen. ‘Er hangen vijf grote tv schermen waarop deze sporten zijn te volgen. We starten op 5 juli met de Grand Prix Van Oostenrijk'. Behalve Heineken tapbier zijn er ook diverse andere merken en soorten op de fles verkrijgbaar. ‘Zoals o.a Hertog Jan en Grolsch. We zitten niet aan een merk vast’.

De Olde Bank is in principe zeven dagen per week van 09.00 - 12.00 uur geopend op aanvraag. Ook de vroege vogels die even willen opsteken voor een kopje koffie/ gebak zijn welkom. Schuitema: ‘Ben meestal toch al vroeg op, dus voor mij maakt het niet uit. En aangezien Mulino om 12.00 uur open gaat kunnen we ook de fietsers, motorrijders en andere passanten bedienen’.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA