'

Jul 10
LINDE - Het college stelt de gemeenteraad voor om de kruising Ommerweg/Linderweg veiliger te maken voor overstekende fietsers. De kruising heeft een ‘schijnverkeersplateau’; in werkelijkheid is het vlak. Daardoor passen automobilisten hun snelheid niet (meer) aan.
Het college stelt voor dit plateau daadwerkelijk op te hogen. Ook stelt het college voor om rode fietssuggestiestroken aan te brengen op de rijbaan Linderweg op het gedeelte Ommerweg tot de bebouwde kom van Linde. Voor de werkzaamheden is drie ton beschikbaar.

Het college had liever een vrij liggend fietspad aangelegd. Maar het lukte niet om een deel van de benodigde grond in eigendom te krijgen. Ook bleek in het laatste gesprek met de provincie en Het Drentse Landschap dat er geen medewerking komt voor het inpassen van een fietspad op ecoduct Stiggeltie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA