'

Jul 31
IJHORST - Goed nieuws voor de bezoekers van de IJhorster Markt! Op zaterdag 1 augustus gaat deze weer van start. En dat is voor het eerst sinds de corona zijn intrede deed. Marktkoopman Jan Dunning, die al jaren op deze markt staat is verheugd dat er toestemming is verleend. 'We zijn blij dat het weer kan. Uiteraard houden we ons daarbij aan de maatregelen en voorschriften van het RVIM.De IJhorster Markt is al sinds de jaren vijftig een begrip in de regio. Ook is er een gezellige aanvulling van braderie waarbij nieuwe artikelen worden aangeboden. De markt is te bezoeken van 8.00-3.00 uur en geheel gratis toegankelijk.

Let op: Uitsluitend parkeren op het aangegeven terrein, waarbij de opbrengst geheel voor de dorpsverenigingen zijn. Er kan gecontroleerd worden door handhaving.
Meer informatie over deze markt kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA