'

Jul 27
DE WOLDEN - Meer dan ooit is het belangrijk om potentiële sporters en sporters die door corona afgehaakt zijn, weer aan het sporten en bewegen te krijgen.

IMG_5635a
De sportfunctionarissen willen daarom verenigingen de kans geven hun club onder de aandacht te brengen. September 2020 wordt sportmaand met als thema ‘Sport doet iets met je!’

Aanbod sportverenigingen
Verenigingen kunnen in de maand september zich openstellen voor kennismakingslessen. Dit kan tijdens gewone trainingsuren. Het is uiteraard wel van belang dat de trainers op de hoogte zijn.

Actief na schooltijd
De kennismakingsmogelijkheden kunnen door verenigingen kosteloos op de website www.actiefnaschooltijd.nl worden geplaatst. Er zijn 2 categorieën: basisschool groep 1 t/m 8 en de leeftijd 13+. De sportfunctionarissen zullen zorgen voor een goede promotie.

Voor de promotie is het wenselijk om het aanbod graag uiterlijk woensdag 12 augustus aan te melden op de website. De sportfunctionarissen hopen op een mooi aanbod!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maike Heus, sportfunctionaris gemeente De Wolden, e-mail: m.heus@dewoldenhoogeveen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA