'

Jul 27
DE WIJK/ ZUIDWOLDE - Donderdag was bij IKC De Horst de opening van het nieuwe thema van de week: Checkpoint! Om 9.30 uur verzamelde het testteam, bestaande uit circa veertig kinderen, zich bij Het Groene Hart in Zuidwolde.

Er werden allerlei avontuurlijke experimenten gedaan, vooral dat met knallende colaflessen viel in de smaak. Ook werden er meerdere regenbogen tevoorschijn getoverd en lavaflessen gemaakt. Tot slot een wedstrijdje tussen de testteams waarbij de opdracht luidde: haal de voorwerpen zo snel mogelijk uit het ijs zonder gereedschap te gebruiken. De kinderen bleken allemaal echte professors en dit werd beloond met een testdiploma. Het was weer een zeer geslaagde ochtend. Op naar de volgende activiteit die in het teken zal staan van Hip voor Nop.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA