'

Jul 28
REGIO - De organisatie van het enige Drentse Fietsevenement deze zomer, Trappen Happen en Stappen, biedt vanwege de vele vragen nogmaals twee verkoopdagen aan. Deelnemers kunnen op dinsdag 4 en dinsdag 11 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur kaarten kopen bij PUNT H (Hoofdstraat 17 a).

Foto: Kim Stellingwerf.
‘Er zijn toch heel wat mensen die het lastig of onhandig vinden om via onze website tickets te kopen. Daarom nog twee verkoopdagen, want vanwege de Corona maatregelen moeten deelnemers zich vooraf aanmelden’, aldus de organisatie. En de verkoop loopt voorspoedig, want ruim 50% van de beschikbare kaarten is inmiddels verkocht en enkele tijdsblokken zitten zelfs al vol. ‘Wij raden mensen die graag willen meefietsen dan ook aan om gauw een kaartje te kopen, want vol is echt vol dit jaar’.

Trappen Happen en Stappen
Trappen Happen en Stappen is een tweedaags fietsevenement voor jong en oud in en rond de gemeente Hoogeveen. De start is in de tuin bij theater de Tamboer en deelnemers kunnen een 30 of 40 kilometer route fietsen. Onderweg zijn er lekkere hapjes, muzikaal vermaak en theater.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA