'

Aug 11
HOOGEVEEN - Trienke Wiersma leed vele jaren aan hoofdpijn, en is er dankzij Body Stress Release vanaf gekomen. ‘Ik had zoveel geprobeerd om beter te worden maar dat lukte niet. Met BSR wel! Dat was mijn motivatie om zelf behandelaar te worden, want iedereen kan herstellen van pijn of klachten en daar kon ik op mijn beurt een handje bij helpen. Al kan het een tijdje duren zoals bij mij,’ voegt zij er glimlachend aan toe. ‘Ook weer logisch, omdat de spierspanning zich jarenlang heeft vastgezet, dat komt er niet altijd in een keer uit.

In 2005 heeft Trienke alles achtergelaten om de opleiding in Zuid-Afrika te doen. ‘Dat was zeer de moeite waard want er zijn heel veel mensen van hun ellende afgekomen en daar word ik samen met hen heel blij van.' Trienke runt al vanaf 2005 haar BSR praktijk en sinds kort is zij gevestigd in Hoogeveen, Wolfsbos.

Body Stress Release
Body Stress Release gezondheidstechniek is ontwikkeld n.a.v. een ongeluk van de 5-jarige Ewald Meggersee. Het gevolg was: veel pijn, stramme spieren, een kromgegroeide rug en soms verlammingsverschijnselen. Hij leek op 20 jarige leeftijd wel een oude man! De BSR techniek is later, na een lange zoektocht, door hem en zijn vrouw Gail ontwikkeld en blijkt werkzaam en nuchter: Ewald herstelde volledig.

Gezondheid keert terug
Onderstaande gevolgen kunnen ontstaan wanneer spanning wordt vastgezet op de spieren (body stress) na bijvoorbeeld een ongeluk, blessure, zwaar lichamelijke arbeid, werkstress, problemen bij geboorte, of mentale overbelasting. Gevolgen o.a.: stramheid - hoofd-nek-rugpijn - kramp - slaapproblemen - onrust -darmklachten - huilbaby’s - hernia - vermoeidheid.
BSR zorgt dat deze spanning weer loslaat (release) en zo kan herstel plaatsvinden. Dit herstelproces berust op herkenbare, natuurlijke wetmatigheden.

Hoe gaat het toe
De behandelingen worden altijd opgestart met 3 keer binnen elf dagen en worden over de kleding heen gegeven, ook de schoenen blijven aan. De tussentijd voor vervolg behandelingen wordt per keer vastgesteld. Er wordt met een speciale,
kantelbare behandelbank gewerkt en de techniek wordt handmatig uitgevoerd. BSR is mild, werkzaam en geschikt voor iedere leeftijd. U krijgt de gelegenheid om zelf het tarief vast te stellen dat u overheeft voor uw gezondheid! Kijk op onderstaande website ook eens naar de informatieve filmpjes.

Praktijkadres van Trienke:
Valkenstede 1,
7805BM, Hoogeveen (Wolfsbos).
Tel: 06 42952508
Lees alles op: www.bsrinvrijheid.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA