'

Sep 1
DE WOLDEN - Vanaf maandag 7 september starten de BoekStartuurtjes weer. In de bibliotheken van De Wolden kunnen ouders met hun dreumes naar het gezellige en interactieve voorleesuurtje.

Kees opmeer
De meeste ouders vinden het leuk om contact te hebben met andere ouders van jonge kinderen. Dat kan tijdens het BoekStartuurtje!

Iedere maand komen dreumesen van 1 tot 3 jaar met hun vader, moeder, oppas, gastouder, oma of opa bijeen in de bibliotheek voor een gezellig voorleesuurtje. Alle data en tijden staan op de websites van bibliotheken De Wijk, Ruinen en Ruinerwold en Zuidwolde en op de flyer, verkrijgbaar in de bibliotheken. De BoekStartuurtjes in Bibliotheek Ruinen komen dit najaar helaas te Onder de koffie is er tijd om met elkaar ervaringen uit te wisselen en aan het eind kunnen ouder en kind een (stevig) prentenboekje lenen.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. In verband met de coronamaatregelen kan iedere (groot)ouder maximaal één kind meebrengen. vervallen. Ouders en kinderen zijn uiteraard van harte welkom op de BoekStartuurtjes in de andere bibliotheken.

Plezier in (voor)lezen staat voorop, want wat is er fijner dan luisteren naar een gek, leuk, spannend of mooi verhaal. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit.
Tijdens het BoekStartuurtje zingt de dreumesleidster liedjes, wordt er gespeeld en geknutseld.


Het BoekStartuurtje is een activiteit van bibliotheken De Wolden in het kader van het leesbevorderingsprogramma BoekStart en wordt gefinancierd door gemeente De Wolden.Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jeanet Drent, Bibliotheek Zuidwolde, via info@bibliotheekzuidwolde.nl of 088-0128290.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA