'

Sep 1
IJHORST - Ooit een concert bijgewoond op een maandagmiddag? Kom naar de opening van een nieuwe reeks koffieconcerten van pianist Wouter Harbers op maandagmiddag 14 september. Samen met cellist Csaba Erdös trakteert hij je graag op prachtige muziek van Bach, in de prachtige Dorpskerk te IJhorst.
Kom meegenieten van highlights uit het pianorepertoire en delen uit de eerste cello-suite na een lekkere koffie, gezet door vrijwilligers uit de kerk... Tussendoor vertellen de musici over de muziek zodat deze nog meer leeft, en als afsluiting speelt Wouter een spetterende toccata op het orgel!
Koffie (of thee) vanaf 14:00u, het concert begint om 14:30u en duurt ongeveer een uur. Uiteraard organiseren we alles binnen de RIVM richtlijnen met een beperkt bezoekersaantal. Koop je kaarten a 15 euro (incl. koffie) via www.koffieconcerten.nl
Kun je 14 september niet? Geen nood, elke tweede maandagmiddag van de maand is het raak. Bekijk de hele agenda op www.koffieconcerten.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA