'

Sep 13


DE WOLDEN - In het kader van de ‘Week van het Lezen en Schrijven’ organiseert het Taalpunt De Wolden een 4-tal taalwandeling vanuit verschillende dorpen in De Wolden gedurende de maand september.
Dinsdag 8 september was de 1e wandeling vanaf de Wieker Meule in De Wijk. Gerrie Bosman en Hanneke Stapel hadden vanuit Netwerk Land van de Reest de wandeling georganiseerd, en leidde de deelnemende wandelaars langs prachtige natuur rondom De Wijk.

Woensdag 16 september kan men nog meewandelen vanaf de bibliotheek in Zuidwolde, op woensdag 23 september is de start op de parkeerplaats bij bibliotheek Ruinen en op dinsdag 29 september bij de bibliotheek in Ruinerwold. Alle wandelingen zijn tussen de 3 à 4 km. en worden begeleid door een gids. Deze gids zal iets vertellen over de rijke historie die we onderweg tegenkomen in de dorpen.

Alle wandelingen beginnen om 10.00 uur, verzamelen om 9.45 uur. Wilt u graag meewandelen? Geeft u zich dan wel even op i.v.m. de beperkte plaatsen. Aanmelden kan bij Annet Hofstra, Taalpunt De Wolden.

info@taalpuntdewolden.nl of door te bellen met tel. 06 – 33565421.
Na afloop van elke wandeling is er koffie of thee en deelname aan de taalwandeling is gratis.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA