'

Sep 11
Spelenderwijs korfballen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

RUINERWOLD - Ook dit jaar heeft korfbalvereniging KIOS weer haar Kangoeroe Klup, gericht op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar.

De kinderen kunnen hierbij op een vriendelijke manier bewegen en in contact komen met andere kinderen en de bal. Samen met de Kangoeroes Spurt (snelheid), Scoro (vaardigheid), Jumper (sprongkracht) en Funny (plezier) kunnen de kinderen zo in een veilige omgeving een kleine uurtje met andere kinderen actief bezig zijn. Deze trainingen zijn weer vanaf 12 september op de zaterdagochtend van 10.00 tot 10.45 uur op kunstgras korfbalveld naast de openbare school De Dissel en het IKC. Na de herfstvakantie wordt dit voortgezet in de sporthal.

Aanmelden vooraf is niet nodig, wel graag op sportschoenen en in sportkleding. De corona maatregelen zijn uiteraard van toepassing, dus neem ook je eigen drinken mee. Voor meer informatie, zie https://www.kiosruinerwold.nl/kangoeroeklup of bel/app met Annemieke Wever op 0623888589.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA