'

Sep 11
MEPPEL - Het Meppelse café De Kansel heeft een boete van tienduizend euro gekregen voor het niet naleven van de coronamaatregelen. Het is de eerste boete voor een Drents horecabedrijf.

Ontruiming café de Kansel in 2018 Archief: Persbureau Meter.
Het nieuws komt van de burgemeester van Meppel, Richard Korteland. Hij vertelde in de RTV Drenthe-talkshow ‘Corona in Drenthe’ dat er inmiddels een boete is uitgedeeld. Volgens de burgemeester vond de kroeg de maatregelen ‘ingewikkeld’. „Maar daarvoor geldt hetzelfde: wat kunnen wij dan doen om je daarbij te helpen. Uiteindelijk: it’s up to you. Moet je dat zelf oplossen. Er is ook niks leuks aan het uitdelen van een boete op dit onderwerp”, aldus de burgemeester.

De eigenaar van het café, Maarten van Oosten, bevestigt aan RTV Drenthe dat zijn zaak een boete heeft gekregen. Inhoudelijk wilde hij niet reageren, maar zegt juridische stappen te overwegen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA