'

Sep 16
Het goede doel van 2020: Koninklijke Muziekvereniging Apollo

DE WIJK - Op zaterdag 19 september organiseert de Wielerploeg van Atlas Sport voor de tweede keer de Wiekenroute. Dit is een tocht van 200 kilometer, opgedeeld in vier ‘wieken’; etappes van ongeveer 50 kilometer per stuk. Na elke etappe is er een korte pauze in het Atlas Sportcafé. Deelnemers kunnen zelf bepalen welke etappes ze meedoen en hoeveel.
Er gaan bijna 40 fietsers van start.

Onder begeleiding van de Antrappers
Motorrijders van de Antrappers begeleiden de hele tocht. Ze zorgen ervoor dat de groep fietsers veilig en vlot door kan rijden. Er rijdt ook een materiaal auto mee zodat eventuele pechgevallen onderweg opgelost kunnen worden en uitvallers in kunnen stappen. Volledig verzorgd dus!

Onze Apollo-missie
Atlas Sport koppelt aan de Wiekenroute een inzameling voor een goed doel. Dit jaar is dat Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk. Apollo is opgericht in 1898 en nog steeds een springlevende vereniging. Apollo heeft een slagwerkensemble, harmonieorkest en diverse jeugd onderdelen. Jong en oud beleeft veel plezier aan het samen maken van muziek. De vereniging heeft veel kosten voor bijvoorbeeld uniformen en instrumenten. Een financieel steuntje in de rug is dus van harte welkom en de fietsers dragen hier graag aan bij. Apollo onthaalt de fietsers muzikaal na de laatste fietsronde; dat is naar verwachting rond 16.30 uur. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de fietsers binnen te halen en samen het glas te heffen op een mooie dag.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA