'

Okt 4
DE WOLDEN - De gevolgen van het coronavirus heeft in alle sectoren van de maatschappij gevolgen. Zo is de sportsector vanaf 13 maart 2020 een lange tijd stilgelegd en vervolgens onder strikte voorwaarden weer opgestart.


Hierdoor is onder andere het gebruik van gemeentelijke sportaccommodaties gedurende de periode 13 maart 2020 tot 1 juni 2020 niet of beperkt mogelijk geweest. Het kabinet heeft besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Zo is er een landelijk ondersteuningspakket samengesteld om de gevolgen voor de sportsector op te vangen. Een van de maatregelen is dat er op aanvraag een tegemoetkoming aan een gemeente, sportbedrijf of particuliere verhuurder wordt verstrekt voor de in de periode van 1 maart 2020 tot 1 juni 2020 gederfde huurinkomsten als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van de verdere verspreiding van COVID-19.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA