'

Okt 3
REGIO - Helaas kan in de Week tegen Eenzaamheid de thema-avond van woensdag 7 oktober niet doorgaan vanwege de huidige corona-situatie. Stichting Welzijn Staphorst hoopt deze avond in de toekomst opnieuw te kunnen organiseren.
Door de spreekster Martine Peppelenbos is een videoboodschap gemaakt over het thema suïcide/zelfdoding. De website die Martine noemt is: www.113.nl. Hier kun je de online-training "VRAAG MAAR" volgen van ongeveer één uur. Vragen kunnen ook gesteld worden op het landelijke telefoonnummer 113.

De 11 gemeenten in de GGD-regio IJsselland willen het aantal suïcides in de regio IJsselland terugdringen. Daarom is in het voorjaar van 2018 het project 'Zelfmoord? Praat erover!' van start gegaan. Doel is het taboe op praten over zelfmoord te doorbreken en professionele hulp sneller in te zetten. Bekend is dat praten helpt om de eenzaamheid te doorbreken en zelfs een enorme opluchting kan zijn. GGD IJsselland coördineert het project Zelfmoord? Praat erover! De GGD werkt hierin samen met de 11 gemeenten in de regio IJsselland en met maatschappelijke partners.
Meer informatie is ook te vinden op www.sws-staphorst.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA