'

Okt 6
RUINERWOLD - Heb je problemen met je laptop? Of heb je een vraag over je tablet of smartphone? Kom dan naar het digitaal spreekuur in Bibliotheek Ruinerwold. Om de dinsdag kun je hier terecht voor al je vragen op het gebied van digitale media.

De eerste volgende digitale spreekuren zijn op dinsdag 13 oktober en dinsdag 27 oktober, van 14:00 – 16:00 uur. Er is elke even week op de dinsdag een digitaal spreekuur. De hulp is gratis, maar we werken op afspraak. Ben je geen lid van de bibliotheek? Geen probleem, ook dan kun je van het gratis spreekuur gebruik maken.

Tijdens het spreekuur is er ook de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het gebruik van de digitale bibliotheek. Vragen over het lenen van e-books, Pressreader of het aanvragen van materialen worden dan beantwoordt.

Wil je gebruik maken van het spreekuur, geef je dan op via de website van de bibliotheek www.bibliotheekruinerwold.nl. Je kunt ook bellen 088-12388445 of langs komen in de bibliotheek voor opgave.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA