'

Okt 8
RUINEN - Maandag 5 oktober jl. heeft Wim van Dijk van Coop in Ruinen nieuwe wedstrijdtenues overhandigd aan de jeugdspelers van V.V. Ruinen. De komende jaren is Coop hoofdsponsor van alle jeugdteams, van de ‘kabouters’ tot en met de 18-jarigen.

Op de foto: Jeugdspelers van V.V. Ruinen in de nieuwe tenues van Coop. Links op de foto Wim van Dijk die bloemen in ontvangst neemt van voorzitter Bert Mulder.
Vanuit de gedachte ‘de jeugd heeft de toekomst’ besteedt V.V. Ruinen veel aandacht aan het goed begeleiden van haar jeugdleden. Wekelijks zijn vele vrijwilligers aan de slag als trainer of leider om de jeugdspelers het voetbal bij te brengen. Daarbij staat sportiviteit en plezier centraal.

De sponsoring door Coop Wim van Dijk is een mooie stimulans voor de vereniging en past goed bij de slogan van Coop: ‘Samen maak je ’t verschil’. Want samen bereik je meer!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA