'

Okt 9
RUINERWOLD - Wil jij een leuke voetbalmiddag beleven in de buitenlucht? En de kans krijgen om een jaar uit te komen in het Panna! Sterrenteam? Dat kan vrijdag 16 oktober op het sportpark van v.v. Ruinerwold.


Ondanks de nieuwe coronamaatregelen mag er gelukkig nog wel in de buitenlucht gesport worden. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal! Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de Panna! Sterrenteams!

Talentenjacht
De Panna! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan 30 verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag voor een plek in één van de definitieve Panna! Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens & meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De Panna! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine Panna!. Meer informatie en inschrijven kan via: www.pannasterrenteam.nl.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA