'

Okt 11
RUINERWOLD - De laatste editie van de Kroeg tot Kroegloop (Ruinen- Ruinerwold of andersom, wisselt per jaar) was in 2019. Die van 2020 ging helaas niet door. Elk jaar wordt de opbrengst gekoppeld aan een goed doel. Vorig jaar was het goede doel de aanschaf van een nieuw paard voor PGM De Baander.

Zij mochten een prachtige cheque van € 2500,- in ontvangst nemen. Omdat de aankoop van een nieuw paard inmiddels heeft plaatsgevonden kwam het bestuur van de Kroeg tot Kroegloop donderdag 8 oktober om 19.30u bij PGM De Baander om min of meer symbolisch het paard (luisterend naar de fraaie naam Willem) te overhandigen c.q. kennis te maken met hun geschenk. Reden voor een foto met Willem als middelpunt van de belangstelling.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA