'

Okt 12
OOSTEINDE - Aangezien de dagtrip voor de jeugd van Oosteinde geen doorgang kon vinden, organiseert de BVO de spooktocht 'De Sultan van het Sultansmeer'.

Meesterlijk verteller Eiso Eisinga vertelt de kinderen het eeuwenoude Oosterse verhaal, een klassieker voor iedereen die het Sultansmeer kent. Na dit griezelige verhaal begint de spannende tocht in het donker. Onderweg valt er van alles te beleven. We begeleiden de kinderen in groepjes.

Om 18:30 uur verzamelen we bij De Kolonie. Hier worden de kinderen met de Griezelbus opgehaald en weer naar toe gebracht. Alle van leden en de kinderen van OBS De Wezeboom in de leeftijd van minimaal 7 jaar en maximaal 15 jaar zijn van harte welkom!

Geef jouw kinder(eren) snel op via info@bvoosteinde.nl door de naam en leeftijd door te geven. Dan maken wij een groepsindeling. Deze activiteit is later aangekondigd ivm het niet doorgaan van de dagtrip naar Drouwenerzand. Helpen jullie met het delen van de communicatie hierover? Ook op social media schenken we hier aandacht aan! Tot ziens in de griezelbus!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA