'

Okt 13
‘Samen op weg naar Duurzaam De Wolden’ op Dag van de duurzaamheid

DE WOLDEN - Op vrijdag 9 oktober 2020 werd het eerste exemplaar van het magazine ‘Samen op weg naar Duurzaam De Wolden’ door wethouder Gerrie Hempen-Prent overhandigd aan de leerlingen van groep 6/7/8 van Basisschool De Dissel in Ruinerwold. Een magazine wat met veel enthousiasme is gemaakt door, voor en met inwoners en ondernemers van De Wolden.

Een artikel over het duurzaamste huis van De Wolden, is ook opgenomen in het magazine
Meedoen met duurzaamheid
Gerrie Hempen:“Ik heb gemerkt dat kinderen vaak veel goede ideeën hebben als het gaat om duurzaamheid. Daarmee kunnen zij anderen inspireren. Tijdens een bijeenkomst met de kindergemeenteraad werd dit beeld bevestigd door leerlingen van Basisschool De Dissel in Ruinerwold. Het thema van De Dissel was destijds ‘Ik scheid, scheid jij ook?’ met als doel Afval scheiden op alle basisscholen in De Wolden. Een goed idee! Daarom wilde ik graag het magazine op deze school uitreiken. Ik wil daarmee ook andere scholen en jongeren motiveren als het gaat om de ontwikkeling van duurzaamheid”

Bent u ook benieuwd welke eerste stap u kunt maken als het gaat om Duurzaamheid? Het magazine wordt vanaf deze week huis aan huis verspreid. Het magazine is ook gratis af te halen in diverse openbare gebouwen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA