'

Okt 13
DE WOLDEN - Dit schooljaar nemen maar liefst 10 basisscholen uit gemeente De Wolden deel aan EU schoolfruit. Het programma heeft als doel om de consumptie van groente en fruit te stimuleren en om kinderen kennis bij te brengen over gezonde eetgewoonten.

DSCN4228A
De deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 stuks groente en fruit voor alle leerlingen. De leveringen lopen van 9 november 2020 tot en met 16 april 2021. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie. Het project sluit goed aan bij het sport- en preventiebeleid van gemeente De Wolden.

Deelnemende scholen in De Wolden zijn: De Wegwijzer, De Horst, De Klimtoren, Prins Johan Frisoschool, De Rozebottel, De Arendsvleugel, De Dissel, De Wezeboom, Het Groene Hart en De Heidevlinder.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA