'

Okt 17
DE WIJK - Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Chantal (47) uit De Wijk. Omdat Stichting Zeldzame Ziekten Fonds Chantal een betere nachtrust gunt, deed zij voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hiermee krijgt Chantal een bijzonder steuntje in de rug: ze krijgt een elektrisch verstelbare boxspring.

Danielle Nicodem van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: "Na een lange onzekere tijd kreeg Chantal twee jaar geleden de diagnose Ehlers Danlos, een zeldzame erfelijke ziekte waardoor het collageen in haar bindweefsel ontbreekt. Door de toename van haar klachten wordt slapen voor Chantal steeds moeilijker, terwijl dat juist voor haar ontzettend belangrijk is. Wij gunnen Chantal dus een goed bed, zodat ze door de goede nachtrust hopelijk overdag ook beter kan functioneren. Heel fijn dat we dit haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij cadeau kunnen doen."

De 47-jarige Chantal reageert geëmotioneerd: "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zomaar een nieuwe elektrische boxspring krijg. Ik was volledig sprakeloos en dat gebeurt niet snel! Nog een paar weken wachten op de levering en dan hoop ik eindelijk betere bedrust te krijgen en daardoor misschien ook minder pijn. Woorden schieten tekort, nogmaals bedankt."

VriendenFonds van de VriendenLoterij geeft steuntjes in de rug
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA