'

Okt 18
REGIO - De kunstroute Grensloos Kunst Verkennen (GVK) startte in 2008 als jaarlijks evenement in Zuidwest Drenthe, in de dorpen de Wijk en IJhorst en het tussenliggende landschap van de rivier De Reest. Vanaf 2017 is het een biënnale om en om met diverse andere culturele evenementen als Into Nature en Puppet International. De laatste editie van GKV was in 2019 en de volgende was gepland voor september 2021.Zoals u zich wel kunt voorstellen heeft Covid-19 ook Grensloos Kunst Verkennen in haar greep. Er is meer veranderd dan zo op het oog lijkt. Alle tweejaarlijkse routes die in 2020 zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar 2021. Dit houdt in dat GKV alsnog tegelijk met de andere routes zou worden gehouden.

Hierover hebben het bestuur en de verschillende commissies binnen GKV in de afgelopen maanden uitvoerig gesproken. Dit heeft geresulteerd in het bestuursbesluit om de eerstvolgende route niet in 2021 te laten doorgaan, maar in mei 2022.

Dit houdt in, dat de volgende route van Grensloos Kunst Verkennen zal plaatsvinden in de laatste 3 weekenden van mei en wel van 12 t/m 29 mei 2022.

We hopen u dan weer te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Grensloos Kunst Verkennen,
Lineke Eskes, voorzitter

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA