'

Okt 21
BROEKHUIZEN - ’t Swarte Schaep in Broekhuizen is sinds kort in andere handen. Stephan Harberink en Ingrid Veenstra van het Drents Camperhuis hebben de zaak overgenomen. En hier ook het camperbedrijf gevestigd. Voorheen was dit gevestigd in Ruinerwold.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
De boerderij in Broekhuizen biedt meer mogelijkheden voor het ondernemende stel. Zo staan de campers opgesteld in een mooie sfeervolle ambiance en is het achtergedeelte van de boerderij ingericht voor ’t Swarte Schaep. Hier gaat Marianne van der Klocht de scepter zwaaien.

’t Swarte Schaep is gespecialiseerd in lifestyle kleding gericht op het ‘buitenleven’. Marianne: ‘De naam is gebleven maar het concept is enigszins aangepast. Een aantal prachtige exclusieve merken, waaronder het merk Dubarry zijn in het assortiment gebleven. Dit is uitgebreid met eigentijdse kleding, outdoor laarzen, plaids en mooie woonaccessoires’.

Vanwege de corona staat er geen feestelijke opening gepland. Maar vanaf komende zaterdag is het ’t Swarte Schaep geopend. Stephan: ‘Bedoeling is om het vooral laagdrempelig te houden. Mensen die hier komen moeten zich meteen thuis voelen. Er wordt koffie of een wijntje geschonken, al naar gelang het tijdstip. Verder hebben we plannen om hier volgend jaar het een en ander te gaan organiseren’. Een leuke bijkomstigheid is dat RTL 4 onlangs op visite is geweest om opnames te maken voor het programma ‘Op weg naar’. Dit wordt 8 november uitgezonden op tv.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA