'

Okt 22
RUINERWOLD - Het zal niemand verbazen, dat de RIVM-maatregelen rondom Corona ook rederijkerskamer UDI treffen. De geplande voorstellingen op zaterdag 7 en 14 november bij café Centraal gaan niet door. Het bestuur heeft daarom besloten dit seizoen geen donateursgeld te innen.


“Wat missen we het repeteren op de dinsdag en donderdagavond”, laat voorzitter Menno de Leeuw weten. Lita van den Berg vervolgt: “We mogen van geluk spreken dat we vlak voor de maatregelen in maart nog op de bühne hebben gestaan met het stuk Pension van lichte zeden.” In een bericht op de Facebookpagina van de rederijkerskamer staat geschreven: Op zaterdag 7 maart voorlopig voor de laatste keer op de planken. Wie had toen gedacht dat ‘voorlopig de laatste keer’ zo dichtbij de waarheid zou liggen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA