'

Okt 24
DE WIJK - Als gevolg van de aanscherping van de Corona-maatregelen is het dorpshuis helaas opnieuw gesloten voor ontmoetingen en activiteiten. Maar we zitten niet stil, integendeel. Om het dorpshuis weer veilig voor een ieder open te stellen, is het van belang dat alle ruimtes volledig corona-proof zijn. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.De luchtzuivering in de centrale ontmoetingsruimte is al corona-proof. De luchtverversing daar gebeurt door het inlaten van schone lucht van buiten. Er is dus geen sprake van recirculatie of het rondpompen van inpandige lucht. Zodra de regels van de overheid dit weer toestaan, en met inachtneming van de 1.5 meter afstand, is het in de ontmoetingsruimte dus veilig voor bijeenkomsten met meerdere personen.

Het plan is nog voor het einde van dit jaar de luchtzuivering in de grote zaal en overige ruimtes van het dorpshuis corona-proof te maken. En dan hopen we iedereen die een activiteit, overleg of feest wil organiseren, zo snel mogelijk weer in het dorpshuis te kunnen verwelkomen.
Bestuur dorpshuis De Wijk

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA