'

Okt 24
STAPHORST - De inzamelingsactie ‘Steun samen met Boer Staphorst de voedselbank’ is een groot succes geworden! Een prachtige opbrengst van maar liefst meer dan 800 levensmiddelen. Dat is te danken aan de inzet van zowel de klanten als het personeel van Boer Staphorst.

Vrijdag 23 oktober jl. hebben een aantal medewerkers van Boer Staphorst de levensmiddelen naar de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. gebracht. Kratten vol met pakken koffie, blikken soep, blikken groente en verschillende soorten rijst en pasta werden verdeeld over de twee voedselbanken. Boer Staphorst kwam in gesprek met verschillende vrijwilligers die aangaven dat het voor voedselbanken in deze tijd lastiger is om levensmiddelen in te zamelen. Dit omdat supermarkten steeds meer bezig zijn om voedselverspilling tegen te gaan. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Zoek dan een voedselbank in jouw buurt op en kijk hoe jij een bijdrage kunt leveren.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA