'

Okt 25
REGIO - De fietsclub van SWS kijkt terug op een mooie periode en ter afsluiting van de afgelopen tijd bedankt het ‘fietsbestuur’ iedereen voor zijn/haar bijdrage en deelname.


Vanaf juli zijn er bijna wekelijks fietstochten geweest in een gezellige sfeer met fijne onderlinge contacten met soms meer dan 30 deelnemers, die vanwege corona in groepjes van 10 personen na elkaar van start gingen.

De fietsroutes waren afwisselend en zorgden voor een regelmatige beweging, goed voor de gezondheid. En de club wil doorgaan met fietsen vanaf maart 2021, zodra de weersomstandigheden beter zijn. Iedereen die nog ideeën heeft, wordt verzocht dit aan SWS door te geven, zodat deze ideeën eventueel meegenomen kunnen worden. Bij doorgeven van telefoonnummer en/of e-mail, ontvangt ieder een persoonlijk bericht.

Vanaf Stichting Welzijn Staphorst gevestigd in het Dienstencentrum stapte de fietsgroep rond 13:00 uur op de fiets en er werd steeds weer een nieuwe route van zo’n 30 km lang gefietst met halverwege de route een tussenstop met koffie (op eigen kosten).
Contact via telefoon: 0522 - 465143 of e-mail: info@sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA