'

Okt 25
Maar de prijsuitreiking wordt verschoven

REGIO - Bij de Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst – Staphorst e.o.’ zijn veel spannende, leuke en mooie foto’s van spinnen en paddenstoelen binnengekomen, naar aanleiding van de fotowedstrijd voor de jeugd. Foto’s die in het bos, langs de weg of zomaar thuis genomen zijn. Het plezier om te zoeken naar die ene paddenstoel of die enge spin spat van de foto’s af!

Vliegenzwam
De prijsuitreiking staat gepland op zaterdag 31 oktober …. en je voelt het al aankomen…. dit wordt in verband met de aangescherpte corona regels naar een latere datum verschoven. Er wordt hard gezocht naar een manier om de prijzen feestelijk te kunnen uitreiken en de winnaars in het zonnetje te zetten, zonder het risico te lopen dat er teveel mensen bijeen zijn.

Het blijft dus nog even spannend wie de prijzen gewonnen hebben!
Binnenkort hoor je meer! Hou de krant en de website in de gaten: https://natuurbeschermingsvereniging.nl/
Tot de volgende keer!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA