'

Okt 30
KOEKANGE - Tijdens de jaarvergadering is Ruben Keizer geïnstalleerd als nieuwe voorzitter van Vitesse’63. Hij volgt Jurrian Barelds op, die zes jaar leiding heeft gegeven aan het bestuur."Ik heb altijd de ambitie gehad om ooit een rol te gaan spelen in het bestuur van onze prachtige voetbalvereniging en in de voetstappen van mijn vader te treden (voorheen secretaris). Je inzetten als vrijwilliger is er thuis ook met de paplepel ingegoten, of dat nu voor het dorpshuis, de kerk of de voetbalvereniging is. Het geeft voldoening om iets voor een ander te kunnen doen of organiseren en je krijgt er ook ontzettend veel voor terug!”, vertelt Keizer.

“Dat ik vervolgens eind juli de vraag kreeg of ik wellicht de nieuwe voorzitter van Vitesse'63 wilde worden vond ik een enorme eer en beschouwde ik ook als een groot compliment. Maar dat die vraag nu al kwam en dan ook nog eens voor de rol als voorzitter, had ik natuurlijk nooit verwacht. Ik heb daar lang over nagedacht, met verschillende personen erover gesproken en uiteindelijk besloten om mij beschikbaar te stellen. Waarom? Omdat ik het als een zeer mooie, uitdagende en unieke kans zie en die ik niet wil laten lopen. We hebben een ontzettend mooie vereniging met geweldige vrijwilligers, een prachtig sportpark, goede samenwerking in de jeugd, uitgebreid aanbod van kabouters tot de Old Stars en gezellige en goed presterende teams. Kortom, een club voor iedereen (en) om trots op te zijn! Hoe mooi is het om een rol te mogen spelen om die continuïteit te kunnen blijven garanderen. Daarnaast hoop ik ook mij op persoonlijk vlak verder te kunnen ontwikkelen, dat komt tevens mijn werkcarrière ten goede.”

De komende tijd zal Ruben Keizer zich bezighouden met het zich eigen maken van alles wat zich rond de club afspeelt. Daarbij zal Jurrian Barelds de eerst komende tijd fungeren als klankbord zodat een goede overdracht geborgd is.

Barelds kijkt met een goed gevoel terug op zijn voorzitterschap. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik de afgelopen jaren heb gekregen. Toen ik het voorzitterschap overnam van Henk van Noord, stond de vereniging er goed op. Ik ben er trots op dat we dat met z’n allen hebben kunnen uitbouwen.”

“Het sportpark ligt er met de komst van het kunstgrasveld en de upgrade van de kantine prachtig bij. De opgezette samenwerking met WIJC verloopt naar tevredenheid, waardoor de continuïteit is geborgd voor alle voetballers. Ook op sponsorvlak hebben we stappen voorwaarts kunnen zetten”, aldus Barelds.

Hij is er van overtuigd dan Ruben Keizer, als jongste Vitesse’63-voorzitter ooit, het in zich heeft om onze mooie vereniging te leiden, op z’n eigen manier. “Ook langs deze weg wens ik Ruben veel wijsheid en met name plezier bij deze nieuwe uitdaging. Ik wil alle Vitessenaren bedanken voor de afgelopen jaren en tot ziens op de velden of in het dorp!”.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA