'

Nov 18
Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

DE WOLDEN - Beste Woldenaren, We houden ons aan de maatregelen en we kunnen zien dat dit zijn vruchten afwerpt. Het aantal besmettingen daalt! We zijn op de juiste weg en moeten nu allemaal volhouden.


Ons geduld wordt al geruime tijd op de proef gesteld. Maar als we maatregelen nu versoepelen kan de daling snel weer omslaan in een stijging van het aantal besmettingen. In de geest van het naoberschap: leef de maatregelen na en houd vol. Zo krijgen we als Drenten met elkaar corona onder controle.

Eenmalig vuurwerkverbod
En om de zorg dit jaar te ontlasten heeft het kabinet een algemeen vuurwerkverbod ingesteld. Dat geld ook voor onze gemeente. Wij moeten hier ons aan houden. Niet alleen om een boete te ontlopen, maar juist voor onze zorgmedewerkers. Dat we ze niet meer belasten tijdens deze belastende tijd. Daarbij vraag ik extra begrip voor de zorgmedewerkers, voor onze handhavers en de politie, voor vervoerders en voor allen die hun best doen om ons in deze moeilijke tijd bij te staan en te helpen. Ze doen hun werk niet voor henzelf, maar voor u en mij.

#Drentenvoorelkaar
Landelijk krijgen jongeren in ons land via de media veel kritiek, maar ik zie gelukkig juist ook een heel ander beeld. Ik wil jullie mijn complimenten geven. Ik krijg positieve berichten dat jullie je houden aan de regels, ook in de keten in onze gemeente. En ik zie dat jullie je verantwoordelijkheid pakken in het openbare leven. Bedankt! Dus jong of oud, DOE MEE. Hou je aan de maatregelen Doe het voor elkaar. Zodat we snel weer bij elkaar op bezoek kunnen, sporten en gezellig uiteten kunnen in onze goede horecagelegenheden.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

Roger de Groot, burgemeester.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA