'

Nov 18
RUINEN - Op maandag 16 november 2020 troffen wij een in werking zijnde hennepkwekerij aan in Ruinen, hierbij zijn twee verdachten aangehouden. Er stonden 510 planten in deze hennepkwekerij. De stroom ten behoeve van deze kwekerij werd illegaal afgenomen.

Foto's Politie De Wolden
De hennepkwekerij is geruimd en de stroom is afgesloten. Uit onderzoek kan blijken dat er sprake is van meerdere oogsten. Er wordt dan ook zeer veel geld verdiend met dit soort hennepkwekerijen. In het kader van misdaad mag niet lonen (afpakken) is er beslag gelegd op twee voertuigen, een boot en twee aanhangwagens. Op dinsdag 17 november 2020 is een derde verdachte, een 50 jarige man uit Echt (Limburg) aangehouden in dit onderzoek. Zijn voertuig is ook in beslag genomen in het kader van afpakken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA