'

Nov 19
DE WIJK - En dan is het alweer bijna december, de feestmaand bij uitstek. Het wordt dit jaar misschien allemaal een beetje anders, maar we maken het nog steeds gezellig. De komende twee weekenden hebben weer heerlijke weekend specials.


In het weekend van 28 en 29 november staat er stamppot op de kaart. Je kan kiezen uit Boerenkool stamppot met rookworst en spek of Lisa's boerinnenstamppot met een huisgemaakte gehaktbal. Als je vegetarisch bent kan het natuurlijk ook zonder vlees, geef het dan even aan.

In het Sinterklaas weekend (5 en 6 december) hebben we een heus pannenkoeken festijn. Maak je keuze uit een naturel, spek, kaas of Wiekslag pannenkoek (ui, champignon, spek en kaas). Voor de kinderen (of als je je kind voelt) een bakje gekleurde stroop erbij.

Uiteraard kan je ook gewoon kiezen uit ons vaste afhaalmenu. Bel snel 06 302 161 00.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA