'

Nov 19
ZUIDWOLDE - Amateurfotograaf Jaap Slot uit Zuidwolde exposeert van eind oktober tot eind december in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. Zijn werk heeft vaak een thema. In deze expositie staan deuren, vastgelegd in zowel binnen- als buitenland, centraal. De foto’s zijn tijdens de openingstijden van De Boerhoorn, werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, in alle openbare ruimtes te bekijken.

Jaap Slot is autodidact, maar heeft door een lange carrière in de grafische industrie wel de nodige technische achtergrond en gevoel voor kleurbeleving. ‘’Ik hou ervan om foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden en dus zo min mogelijk te bewerken. De invalshoek en vooral het licht bepalen de beleving.’’ Veel van zijn foto’s maakt Jaap tijdens vakanties en uitstapjes. ‘’Je ziet dan zoveel, dat details je kunnen ontgaan. Het is mooi om die bij terugkomst alsnog in de foto’s te ontdekken. Daarvan laat ik ook anderen, die bepaalde plekken nooit hebben kunnen bezoeken, graag meegenieten.’’ Met deuren heeft de fotograaf iets speciaals. ‘’Ik kan er niet zomaar aan voorbijlopen. Als liefhebber van architectuur en kunst zie ik er al gauw een bijzondere compositie in.’’
De geëxposeerde foto’s zijn tegen een aanvaardbare prijs te koop. Bij interesse of vragen kan contact worden opgenomen met Jaap Slot via e-mail jslot424@gmail.com.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA