'

Nov 19
DE WOLDEN - Wethouder Jan van ’t Zand (Gemeentebelangen) heeft aangekondigd dat hij zijn functie per 1 januari 2021 neerlegt. Hierna zal hij van een welverdiend pensioen gaan genieten. Jan van ’t Zand kent een lange politieke carrière in De Wolden. In 1982 werd Jan van ’t Zand raadslid (PvdA) in Zuidwolde.

Op de foto: Rechts: Jan van 't Zand met zijn tweelingbroer Kees.
In 1994 werd hij verkozen als raadslid voor Gemeentebelangen. Sinds 2014 is Jan van ’t Zand wethouder voor gemeente De Wolden. Tijdens zijn wethouderschap had hij diverse portefeuilles. Waaronder de programma’s Gezond meedoen in De Wolden en De Wolden actief en opgeruimd en Financiën. Binnen deze programma’s was wethouder Jan van ’t Zand o.a. verantwoordelijk voor projecten zoals de gescheiden afvalinzameling en invoering Diftar, verzelfstandiging van de zwembaden en dorpshuizen, aanleg kunstgrasvelden, opzetten van het Informatiepunt Geldzaken, het Huus voor Sport & Cultuur en de gemeentelijke financiën. Wethouder Jan van ’t Zand: “Ik ben vanaf dag één betrokken geweest bij de ontwikkeling van gemeente De Wolden. En ben erg trots op wat De Wolden nu is. De eigenheid van De Wolden is een groot goed. Bewaak dat goed!” Burgemeester Roger de Groot: ‘‘Met het vertrek van Jan van ‘t Zand nemen we afscheid van een zeer betrokken bestuurder en persoonlijkheid. Jan heeft in politieke zin veel betekend voor de voormalige gemeente Zuidwolde en gemeente De Wolden. Na zo’n lange tijd zal het voor Jan niet meevallen om dit los te laten! Maar we snappen dat hij van zijn pensioen wil gaan genieten. En dat gunnen wij hem natuurlijk van harte en wensen hem daarbij alle geluk voor de toekomst!' Er is in december nog gelegenheid tot (virtueel) afscheid nemen, berichtgeving hierover volgt nog. Er is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA