'

Nov 27
STAPHORST - Op je eigen anderhalve metertafel coronaproof een kerststuk maken kan bij Stichting Welzijn Staphorst op donderdag 10 december onder leiding van Dian Schuurman.Materialen en groen is aanwezig. Potten en onderborden eveneens. Er kan gekozen worden tussen een tweetal stukken, stap voor stap. Of een vrij te maken kerststuk. Een eigen pot, bakje of bord mag ook worden meegenomen. Deelnemers worden verzocht wel een eigen snoeischaar en mesje mee te nemen.

Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners. De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Er is ruimte voor 16 personen op 1,5 meter van elkaar. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m maandag 7 december via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 - 465143 of e-mail: info@sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA